GIFTS

Gifts given without expecting retaliation. Few things are more satisfying than giving a well considered gift that you made yourself. The key is to remember it doesn’t have to be perfect. Sometimes, a wild flower picked from the side of the road means more than the most expensive gift in the world.  The right gift can indeed communicate a thousand words.

Here I willingly love to share few gift ideas to you. All the ideas that I share is based on experience and it's actually depends on you to give it to who.Hope you like it! 







---------------------------------------------------------------------------------------------------------








VIDEO






Video gift ni sangat meluas skop penerimanya.Takesahla kalo u nak kasi dekat sape pun,THE MOST IMPORTANT THING! content video tu mestilah mengikut kesesuaian,tepat dan ada pengisian yang hendak disampaikan.Means kalo u kasi sempena ulang tahun kelahiran jgn la buat video tu mcm nak celebrate ulang tahun perkahwinan.Faham?THE BEST INGREDIENT TO MAKE YOUR VIDEO MORE POWERFUL and MEANINGFUL by putting your feeling inside it.


Aku dah penah buat video untuk dua insan yang tercinta.Kedua-duanya aku buat dalam bentuk yang berbeza iaitu stop motion and movie.Versi stop motion ni tak susah cume agak leceh dan lambat tapi hasilnya menarik dan memuaskan.*u boleh search kat youtube untuk fmi*. Masa yang diperuntukkan bagi satu video adalah tidak terhad.Kalau aku, aku suke buat short video je...just sampaikan apa yang aku nak sampaikan then CUT!hee.*make a perfect ending.jangan buat video tergantung plak.oke meh?*


GOOD LUCK!
ni contoh video yang aku buat sempena tahun baru 2012 :)


video



p/s : Ape pun yang u buat.Either cantik or burok gile yang penting...u buat dengan penuh kasih syg!>.<